Framsteg 22/4

 
 
Nu börjar det likna något Gabbe! Be blessed/ Crew

vi är på gång, vi är laddade, vi är tända

Jag kom precis hem från en givande brunch hemma hos Colléns. Emelie var hemkommen från Bradford och tillsammans med Niclas och Anne pratade vi om den kommande ungdomskonferensen som går av stapeln i mitten av augusti. Känns overkligt att ett gäng från Bradford vill komma hit och hålla i en ungdomskonferens tillsammans med våra ungdomar i lilla Höör för alla runt om i regionen. Lågan tändes verkligen under vårt samtal och det här kommer bli en helg du absolut INTE vill missa. Hemsidan kommer förhoppningsvis öppnas upp i slutet av nästa vecka och sen är det bara till att anmäla sig!
Nästa fredag blir det inget vanligt ungdomsmöte utan alla som vill engagera sig med allt de har och kan träffas hemma hos Colléns, mer info kommer.
It's gonna be legend.....wait for it....dary!
// Hanna, ReUnite Crew

ännu en fredag med ReUnite

På fredag är det ungdomsmöte igen. Ungdomsgänget YOUNG från pingst i Helsingborg hälsar på och Pastor Niclas predikar. Det blir såklart även lovsång och bön. Efteråt finns det fika att köpa nere vid bardisken, troligtvis toast och kanske någon kaka. Hursomhelst kommer det bli en bra kväll med go gemenskap, vi ses då!

firar påsk i Hagstad


Det händer i påsk

Förlåt för dåligt uppdaterande! Vi ska försöka bättra oss om ni lovar att kika in här oftare ;) På fredag har vi vårt årliga påskfirande, vi kör en favorit i repris och är hemma hos David Anevik kl 17.00. Anmälan sker till Hanna 0703454878 senast onsdag och ni kommer då att få reda på vad ni ska ta med. Tanken är att vi ska ha ett litet knytis men för att inte alla ska ta med samma sak så delar vi ut uppgifterna, mohahaha. Skjuts får ni själva fixa den här gången, ha ett superfint lov
//Crew


RSS 2.0