uppdatering, terminsavslut och tack för oss

Hejhopp här händer det inte så mycket!
Men alla har haft fullt upp och bloggen har hamnat i glömskan. Caférummet är i alla fall färdigmålat nu och vi väntar på att golvet ska läggas sen ska det börja inredas minsann! Vi har redan börjat spana på second hands och loppisar för att hitta grejer som ska kunna passa in. Det kommer bli kanon att få ett eget litet rum!

Sen hoppas jag att ni inte har missat Launch Conference som ska hållas här i Höör den 16-17 augusti, det kommer bli sjukt bra! För all info kolla in hemsidan här.

Vi hade ju vår terminsavslutning i fredags vid vaxsjön och trots myggen hade vi en härlig kväll med volleyboll, kvällsdopp och grillad korv. Frågan är nu hur vi ska göra i sommar, om ni är intresserade av att vi organiserar träffar via ReUnite varje vecka, varannan vecka eller hur ni nu känner? Let us know!
Vi hoppas innerligt att ni har tyckt att terminen flytit på bra och att ni ändå är hyffsat nöjda med oss så kallade ungdomsledare. Det här var ju första terminen som vi stått ensamma som ansvariga, ge gärna respons på vad ni gillat och inte gillat.
Vi tackar i alla fall för oss och för en bra termin med givande bönestunder, härliga möten, gofika och många skratt. Ni är ett härligt gäng och värt allt slit!
God bless you och ha ett extremt bra sommarlov!
// ReUnite Crew
   genom Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0